ΠληροφορίεςInformations
Η εταιρεία ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ έχει σαν αντικείμενο την εμπορία και τεχνική υποστήριξη ολοκληρωμένων λύσεων λιανικής και χονδικής πώλησης που αφορούν τον επαγγελματία.

Σε εμάς μπορείτε να βρείτε, ταμειακές μηχανές, φορολογικούς μηχανισμούς, ΑΔΗΜΕ, ζυγούς λιανικής, θερμικούς εκτυπωτές, συστήματα POS, οθόνες αφής, καταμετρητές και ανιχνευτές χαρτονομισμάτων και κερμάτων, αναλώσιμα, χαρτοταινίες ταμειακών και pos, ετικέτες, εμπορικά προγράμματα, πραγγελιοληψίας και εντατικής λιανικής.


Από το 1990 δίνουμε προτεραιότητα στον επαγγελματία.


Η τεχνογνωσία μας, μέσα απο ένα μεγάλο πλήθος εγκαταστάσεων μας έχει κάνει απαιτητικούς με αποτέλεσμα να συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες εταιρίες κάθε κλάδου.


Ακόμα και μετά από τόσα χρόνια παρουσίας στο χώρο, 2η γενιά, η αγάπη μας για αυτό που κάνουμε μας δίνει δύναμη να συνεχίζουμε να βρίσκουμε λύσεις για το καλύτερο αποτέλεσμα της επιχείρησής σας.
Η άριστη γνώση της εντατικής λιανικής, μαζί με την εμπειρία μας, μας φέρνουν στις πρώτες επιλογές σας.


Αυτό που έκανε την εταιρεία μας να ξεχωρίσει ήταν η εξειδίκευση στο χώρο και το άμεσο και εξαιρετικής τεχνογνωσίας service, από το τεχνικό μας τμήμα.
Η γκάμα και το πλήθος των επιλογών σας, θα σας εκπλήξει!


Δύο εκθέσεις, σε Άργος και Ναύπλιο, είναι στη διάθεσή σας για μια παρουσίαση, ώστε να βρούμε μαζί αυτό που πραγματικά ταιριάζει στην επιχείρησή σας. Ενώ αυτοί που μας εμπιστεύονται πολλές φορές χωρίς καν να μας γνωρίζουν ή να έχουν δει το φυσικό κατάστημα, μας δημιουργεί ένα έξτρα αίσθημα ευθύνης ώστε να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι και δικαιωμένοι για την επιλογή τους.


Σας καλοσωρίζουμε στην ιστοσελίδα μας.
 
Καλάθι Αγορών 0
Το καλάθι σας είναι άδειο Your cart is empty
Ελάχιστη παραγγελία: 0,00 €